دومین حقی که برای هر انسان و برای زنده بودن و ماندن او به نظر می آید، حق دسترسی به آب آشامیدنی و غیرآشامیدنی است. مجددا مانند دیگر حقوق بشر اساسی، این حق نیز باید رایگان باشد.

در مقام مقایسه با وضعیت فعلی من، اگرچه دسترسی به آب آنهم لوله کشی وجود دارد، اما متاسفانه این آب، رایگان نیست. این قاعدتا به آن معناست که اگر من نوعی پول نداشته باشم، حق دسترسی به آب را نیز نخواهم داشت تا وقتی از تشنگی بمیرم!

با توجه به اینکه من - حداقل در حال حاضر- درآمد ثابت و قطعی ای ندارم، بنابراین تنها می توانم امیدوار باشم که به لطف یارانه حداقلی آب بخور و نمیری پیدا کنم! البته برای دسترسی به آب لوله کشی، نیاز هست که قبل از آن خانه ای وجود داشته باشد که نیست (و در بخش های بعدی به آن هم خواهم پرداخت).

بنابراین با اغماض می توان این حق را نیز برآورده شده تلقی کرد. پس هنوز جا برای زندگی هست (تا آب هست زندگی باید کرد)!.یا حق

رنجنامه: فروش بی شرمانه مدارک دانش آموختگان دانشگاه ها به خودشان!!

معنای خدمات پس از فروش و "حق با مشتری است" در ایران!

زندگی یا مرگ؟ حق داشتن شغل و درآمد

آب ,حق ,دسترسی ,هست ,رایگان ,نیز ,دسترسی به ,به آب ,حق دسترسی ,این حق ,را نیز

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

حفاظ دیوار مقالات علمی | مقالات پژوهشی | مقالات به روز علمی جهان ترفند برتر دانلود آهنگ جدید،دانلود موزیک ایرانی زبان انگلیسی متوسّطه اوّل پیرانشهر پیچ و رولپلاک سنگ نما آنتی اسکالانت دانلود رایگان نمونه سوالات پاورپوینت فنی حرفه ای با جواب خرید و فروش ملک در منطقه ۲۲ دکتر فوق متخصص جراحی پلاستیک